zij helpen je het leren te organiseren

Ingrid Noort


Ik ben Ingrid Noort. Van 2001 tot mei 2015 heb ik in het speciaal onderwijs gewerkt. Ik werkte met kinderen met sociale- en emotionele problemen in de basisschoolleeftijd. Ik ben thuis in verschillende problematieken zoals: dyslexie, ADHD, ADD, hoogbegaafdheid en aan autisme verwante stoornissen. In december 2018 heb ik de opleiding tot counsellor behaald. Counselling is een laagdrempelige manier van hulpverlening en kan oa worden toegepast bij opvoedproblemen. Ik ben zeer geduldig en ik kan goed luisteren. Het welzijn van uw zoon of dochter en rust binnen het gezin... daar ga ik voor!

Jan Noort


Ik ben Jan Noort. Ik ben gecertificeerd coach en heb meer dan 20 jaar in het HBO gewerkt als docent economie, marketing en financieel management. Daarvoor werkte ik als docent in het MBO, het voortgezet onderwijs en het basisonderwijs. Mijn studietips leveren direct resultaat op.