Reacties

Reacties van ouders:

"Ze is goed bezig zo bij jou! Het gaat precies zoals we gehoopt hadden. Ze was deze week echt erg blij en trots op haar mooie cijfers en ondanks dat ze natuurlijk hard werkt bij jou, kost het haar op deze manier toch aanzienlijk minder moeite dan op haar eigen manier. Dank je wel dus!"

"Nooit meer onzinnige ruzies over het huiswerk".

"Sinds onze dochter huiswerkbegeleiding heeft zijn haar cijfers beter, leert ze hoe een planning werkt en hebben wij een gezelligere sfeer thuis. Het leer- en maakwerk blijft thuis beperkt en ze leert hoe ze de zaken handig kan aanpakken. Voldoende punten om te kiezen voor huiswerkbegeleiding". 

"We zijn blij dat de huiswerkbegeleiding goed voor hem uitpakt. Wij merken dat hij weer gemotiveerd is".  

"We weten natuurlijk niet hoe dit af gaat lopen en of de vlag uit mag. Maar wij zijn heel blij met jouw begeleiding. Het doet onze zoon goed en het ontlast ons thuis. Dank hiervoor!". 

"Aan het begin van het afgelopen schooljaar haalde mijn zoon schrikbarend lage cijfers. Dit werd veroorzaakt door desinteresse voor leren. Hij begon aan de huiswerkklas en wat ik hoopte, gebeurde al heel snel. Door het leren plannen, het leren leren, de regelmaat en de "vrij strakke hand" van Ingrid zijn de cijfers allemaal opgehaald. Mijn zoon is 3x per week zonder morren de huiswerkklas gaan volgen en heeft er geen seconde spijt van gehad".

"Onze zoon zat vast met zijn schoolwerk en wist niet meer hoe hij het aan moest pakken. De klik was er meteen en al vrij snel kwam hij uit de rode cijfers. Hij ervaart nu hoe het is om de touwtjes in handen te krijgen en dat geeft hem veel zelfvertrouwen. Er is een grote druk van zijn schouders gevallen en thuis zien wij weer een gezellige, opgewekte jongen. Veel dank daarvoor!".

"De huiswerkbegeleiding heeft onze zoon goed op weg geholpen. Hij heeft geleerd "te leren" en beter te plannen. Hij werkt nu meer gestructureerd en zijn cijfers op school zijn goed. Hij ging steeds gemotiveerd naar de huiswerkklas toe, ook omdat hij het er "best gezellig" vond en omdat het huiswerk dat hij thuis nog moest doen beperkt bleef".

"Onze dochter had moeite om te leren en te plannen. Daardoor haalde ze teveel onvoldoendes om op hetzelfde niveau te blijven. Inbegeleiding heeft haar geweldig geholpen om dit te verbeteren, sterker nog alle onvoldoendes zijn weggewerkt. Ze kan nu met een gerust hart over naar havo 2. Dank voor de geweldige inzet. Leren is leuk geworden!".

"Onze dochter was de manier van leren even kwijt. Ze had een hectisch jaar achter de rug qua gezondheid. Ze werkte keihard op school maar haalde steeds onvoldoendes. Dit was erg frustrerend. Op school adviseerde ze huiswerkbegeleiding, maar ze konden vanuit school maar een half uur per week bieden. Ik ben gaan zoeken op internet en kwam bij Inbegeleiding terecht. Drie keer in de week twee uur leek erg veel maar ze ging er vol overtuiging mee aan de slag. Na een paar keer kwam ze met een grote glimlach thuis, YES weer een voldoende. En dat is zo gebleven. Ingrid heeft een andere manier van leren aangeleerd en samen maken ze per week een plan. Dit gaat super goed. Onze dochter blij, en wij als ouder blij!".

"Onze dochter zit in de brugklas van het Gymnasium en werd steeds meer verrast door de grote hoeveelheden stof die zij moest leren. Langzamerhand zag ze haar punten achteruit gaan waarna de paniek ineens toesloeg. Ingrid heeft dit goed opgepakt en stelde onze dochter gerust. Ze vindt het erg prettig bij Ingrid. Ingrid helpt haar weer overzicht te krijgen over het leerwerk. Gelukkig zien wij ook het zelfvertrouwen van onze dochter weer terugkomen!".

"Ingrid heeft mijn zoon die voor zijn eindexamen stond net dat laatste duwtje gegeven om er vol voor te kunnen/willen gaan. En met succes!!! Dank je wel Ingrid voor het leren hoe te leren en te plannen. Ik weet zeker dat hij hier niet alleen deze afgelopen periode wat aan heeft gehad, maar ook in de toekomstige studie(s) die hij gaat volgen".

"Onze zoon heeft sinds een 1/2 jaar huiswerkbegeleiding, omdat hij ADD heeft, is plannen en organiseren lastig voor hem. We zagen de discussies thuis oplopen en de schoolresultaten omlaag gaan. Bij inbegeleiding krijgt hij structuur aangeboden (en wij ook). Hierdoor weet hij beter wat er van hem verwacht wordt. Wij ervaren de begeleiding van Ingrid Noort als erg persoonlijk. Ze houdt je op de hoogte en is erg betrokken. Ik weet zeker dat hij het schooljaar anders niet gehaald zou hebben en een niveau lager zou moeten gaan. Wij zijn er blij mee en onze zoon ook en dat is wel het belangrijkste."

"Sinds nog geen 2 maanden komt onze zoon bij inbegeleiding voor huiswerkbegeleiding. We zien nu al verandering, vooral bij hemzelf. Hij heeft al meer overzicht, is gemotiveerder en hij kan goed werken in jullie rustige omgeving. Als hij thuiskomt is hij vrolijk, haast opgelucht, omdat hij al zoveel gedaan heeft. Hij is meer ontspannen en dat is fijn om te zien. We zijn erg blij met de begeleiding: gestructureerd, vriendelijk en persoonlijk!"

"Ik ben erg blij met de huiswerkbegeleiding tot nu toe. Het geeft haar rust en zelfvertrouwen. Het komende jaar willen wij nog doorgaan om haar nog meer zelfvertrouwen te geven". 

"De overgang van de basisschool naar het middelbaar onderwijs was voor onze zoon heel erg groot. De voorbereiding vanuit de basisschool schoot te kort. Na een halfjaar van zeuren en ruzie over het huiswerk, hebben we besloten inbegeleiding in te schakelen omdat afstroom op de loer lag. Na een aangenaam kennismakingsgesprek is hij daar begonnen, inmiddels zijn zijn de punten aanzienlijk verbeterd en nog belangrijker de ruzies over huiswerk zijn zo goed als verleden tijd. De samenwerking met inbegeleiding vinden wij erg prettig verlopen, we worden zeer regelmatig op de hoogte gebracht over wat er gedaan/geoefend en wat er thuis nog gedaan moet worden".

"Hoewel onze zoon prima cijfers haalt op het Stedelijk Gymnasium waren er thuis constant discussies over het huiswerk en met name de planning ervan. Veel te veel afleiding van allerlei schermen. Bij Ingrid heeft hij rust, structuur en geen afleiding. Hij en wij zijn er erg blij mee."

"Bij Ingrid heeft onze dochter geleerd te plannen maar vooral om deze planning ook na te komen. Als ouder wordt je advies door je kind nog wel eens in de wind geslagen, maar bij Ingrid doet ze werkelijk iets met haar tips. Dit heeft ervoor gezorgd dat ze "zorgelozer" is geworden. Ze haalt betere punten met minder studietijd. Haar zelfvertrouwen is gegroeid. Het resultaat hiervan is dat ze boven haar eigen verwachting naar 2 VWO gaat!"

"De overgang van basis naar voortgezet onderwijs is een grote stap. We zagen onze zoon "worstelen"met het plannen van huiswerk, met hoe en wat te leren, met het maken van samenvattingen. Om hem hierbij op weg te helpen, hebben we Ingrid benaderd. Met haar begeleiding heeft onze zoon meer structuur gekregen hoe hij met zijn huiswerk ed. om kan gaan. Wil je je kind begeleiding geven bij de start op het voortgezet onderwijs, dan raden we Ingrid aan. Zeker haar specifieke aandacht voor het welbevinden van het kind valt op".

"Onze dochter startte in december 2018 met 7 tekortpunten op haar cijferlijst. Door de structuur en het vooruit plannen, heeft ze grote stappen vooruit gemaakt. Als ze thuis komt is het meeste werk al gedaan en kan ze in de avonduren ook andere dingen doen. Inmiddels zijn de tekorten omgezet in waarschijnlijk alleen maar voldoendes. Volgend schooljaar staat ze weer in de startblokken om huiswerkbegeleiding te volgen".

"Bedankt voor de goede ondersteuning!"

"De eerste mooie cijfers zijn binnen en zelfs voor Frans een voldoende! Ze is nog nooit zo relaxed geweest tijdens de proefwerkweek. Enorm bedankt daarvoor!"

"Onze oudste zoon gaat drie dagen per week naar inbegeleiding. De begeleiding door Ingrid is voor onze zoon én voor ons gezin heel prettig. Hoewel er dagelijks door de school veel huiswerk wordt opgegeven, is er eigenlijk nooit gedoe over. Er wordt structuur geboden waardoor het huiswerk altijd op tijd af is. Onze zoon leert zijn huiswerk plannen en leert hoe hij effectiever kan studeren. Hij is vooral blij dat als hij thuis komt het meeste huiswerk én vooral de lastige dingen al gedaan zijn! Wij als ouders hoeven er nooit achteraan te zitten. De afstemming met Ingrid en haar korte updates ervaren we als heel prettig. Voor ons als ouders geeft dat rust en vertrouwen".

Reacties van leerlingen:

 

"Bedankt voor alle hulp. Ik vond het fijn om die hulp te hebben. Het was ook nog eens heel gezellig! Bedankt".

"Het gaat nu goed op school. Ik krijg goede cijfers en ik heb veel aan de huiswerkklas gehad!".

"inbegeleiding heeft me erg geholpen :). In het begin lukte het mij niet om alles bij te houden met huiswerk en dingetjes buiten school, ik kreeg daarom hulp van Ingrid. Ik wil Ingrid daarom heel erg bedanken voor alle hulp bij het plannen. Als ik nu thuis kom van school weet ik meteen wat ik eerst ga doen en wat daarna. Dank je wel!".

"Graag wil ik inbegeleiding heel erg bedanken. Waarom? Halverwege het schooljaar stond ik 4 onvoldoendes. Als ik havo zou willen doen, kon ik niet zo verder gaan. Er moest iets gebeuren! Ik ben naar inbegeleiding gegaan en daar hebben ze me zo goed geholpen met leren leren. In het begin was ik onzeker, maar door betere punten te halen ben ik zekerder geworden van mezelf. Sterker nog: inbegeleiding heeft mij zo goed geholpen dat ik de 4 onvoldoendes heb weten weg te werken!!! Op naar havo 2!".

"Ik heb de huiswerkbegeleiding als fijn ervaren. Bij inbegeleiding leer je hoe je je huiswerk moet plannen en ze helpen je met overhoren. Ik kwam bij de huiswerkbegeleiding met een slechte cijferlijst en ik heb mijn examenjaar met een mooie cijferlijst afgesloten met mooie voldoendes".

"Ik heb een hele leuke tijd gehad! Ik heb ook erg veel geleerd. Dank je wel voor alles". 

"Heel erg bedankt voor het overhoren, leren en plannen van de proefwerken en de proefwerkweek. Het heeft me heel erg geholpen".

" Door inbegeleiding heb ik meer gevoel voor plannen gekregen. Met inleveropdrachten was ik vaak al klaar, terwijl mijn klasgenoten nog aan de opdracht moesten beginnen. Ik heb ook een aantal mooie cijfers behaald. Bij inbegeleiding is er persoonlijke aandacht voor elke leerling, dit in tegenstelling tot de huiswerkbegeleiding van school".

"Het geeft rust en goede cijfers. Thuis hoef je bijna niks meer te doen of soms helemaal niks". 

"Het is leuk bij de huiswerkbegeleiding. Het is niet alleen heel hard werken, het is altijd gezellig. Bij inbegeleiding kan je rustig werken en je wordt niet afgeleid en je begint op tijd". 

"Ik vind de huiswerkbegeleiding fijn omdat ik mijn werk in rust en structuur kan doen".

"Ik vind de huiswerkbegeleiding leuk, maar soms vind ik het iets te lang duren. Ik heb veel aan de begeleiding, want daardoor is het thuis rustiger en ik ken de leerstof goed".

"Bij inbegeleiding is het leuk en leerzaam, want thuis ben je toch sneller afgeleid. Alles wordt gepland en het gaat makkelijker met leren".

"Bij inbegeleiding is alles goed geregeld en geordend. Het is super fijn en handig. Ik ben altijd op tijd begonnen met alles en mijn cijfers zijn erg ver omhoog gegaan. Als je hier zit, kan je alles uit jezelf halen en je krijgt veel goede hulp. Ik dacht soms dat ik het niveau niet aankon, maar heb nu hele goede resultaten".

"Het is fijn en gezellig bij huiswerkbegeleiding en ik haal betere cijfers".